Ladda ner appen

Ladda ner appen

En app för dig som ställer höga krav på innehållet i ekologiska och naturliga och hudvårdsprodukter. Appen riktar sig mot dig som vill kunna köpa sådana produkter med ett mer äkta innehåll – reko produkter! Appen är gratis att ladda ner och att använda. Kom ihåg att prenumerera på mitt nyhetsbrev så att du inte missar när nya produkter läggs till.

Du kan ladda ner appen antingen från datorn eller direkt i mobilen. Se nedan.

Ladda ner appen för Android

  1. Gå in på Google Play

Appen finns inte tillgänglig i App Store eftersom det kostar många sköna tusenlappar. Då jag driver RekoKollenprojektet utan att ta ut någon lön har jag således betalt ur egen ficka för att åtminstone göra appen tillgänglig på Google Play. Jag tycker att det är jättetråkigt att jag inte kan lägga upp den i App Store och om du uppskattar det arbete jag gör kan du bidra med valfri summa via Payson nedan.

Om du har iPhone så rekommenderar jag dig att istället använda webbsidan alternativt prova med Bobile Market nedan.

Ladda ner appen för iPhone 

  1. Gå in på AppStore
  2. Ladda ner Bobile Market
  3. När det är gjort söker du på RekoKollen där
Dela
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentarer är stängda