Andras åsikter

Läs vad andra tycker

Kunskap på djupet

FANTASTISK app för en äkta, grön, skön, hållbar värld. Den inre som den yttre. Tummarna upp!

Veronica

Tack för Rekokollen!

Ville bara göra avtryck här och säga att jag uppskattar Rekokollen enormt mycket! Att hitta hud och hårvårdsprodukter utan gifter, syntetiska ämnen, icke ekologiskt innehåll i butik är stört omöjligt för den vanliga konsumenten. Överallt står det ”eko”, ”bio” ”gröna valet” osv men när man skrapar på ytan är det inte alls något grönt val – tvärtom. Att Rekokollen erbjuder förstklassig information i form av innehållsgranskade produkter är GULD värt för mig och många med mig. Tryggheten i att slippa smörja in mig och mina barn med hormonstörande, allergiframkallande, cancerframkallande kemikalier (och mycket annat skräp därtill) är ovärderlig🙏🏻💚. Stort tack och keep up the good work💪🏻

Agnes

Enkelt och utan krångel

Det är underbart att Carina har skapat denna guide för alla oss som bryr sig om vad våra produkter innehåller. Det kan vara krångligt och förbryllande att vara informerad som eko-konsument, och Rekokollen hjälper med att välja det bästa av det bästa! Enkelt och utan krångel. Så ska det vara!

Boris

Bästa!

Det är helt obeskrivligt bra att Carina verkligen ägnar mycket tid och delar med sig av sin kunskap kring vad som är ”shysst” innehåll i produkter. Jag tror och hoppas att det hjälper många att välja i denna djungel.

Sara

Styrkan i vår utveckling

Serfolk

Styrkan i vår utveckling i samhället och i våra egna liv är att det finns personer som vågar se längre än horisonten. Utan människor som dig Carina så kommer vi aldrig framåt och kan få ta del av nyutvecklade produkter med högre standard i det ekologiska sortimentet. Marknaden självsanerar sig inte utan det gör den när personer som du trycker på. Därför är du i min värld en av de viktigaste människorna jag känner till och har stor nytta av i min egen verklighet.

Conny Nilsson

Tacksam!

Jag är så lycklig över att ha hittat den här sidan! Jag försöker hitta bra produkter som inte gör mig sjukare än vad jag redan är. Det är ju en djungel och mycket att läsa o ta reda på. Är så tacksam att någon ( vet inte vad du heter) har gjort det👍🏼👍🏼😃💞
Ska lämna ett bidrag också, för det är det ju värt.
Tack/ Lotta W

Lotta Wirström

Mycket bra sida

Mycket bra sida med många tips på bra hudvård. Gillar appen!

Madeleine

superbra

Hur många stjärnor som helst — du gör ett fantastiskt jobb!

Yvonne Ingridsdotier

Kommentarer inaktiverade.