Andras åsikter

Läs vad andra tycker

superbra

Hur många stjärnor som helst — du gör ett fantastiskt jobb!

Yvonne Ingridsdotier

Mycket bra sida

Mycket bra sida med många tips på bra hudvård. Gillar appen!

Madeleine

Enkelt och utan krångel

Det är underbart att Carina har skapat denna guide för alla oss som bryr sig om vad våra produkter innehåller. Det kan vara krångligt och förbryllande att vara informerad som eko-konsument, och Rekokollen hjälper med att välja det bästa av det bästa! Enkelt och utan krångel. Så ska det vara!

Bästa!

Det är helt obeskrivligt bra att Carina verkligen ägnar mycket tid och delar med sig av sin kunskap kring vad som är ”shysst” innehåll i produkter. Jag tror och hoppas att det hjälper många att välja i denna djungel.

Tacksam!

Jag är så lycklig över att ha hittat den här sidan! Jag försöker hitta bra produkter som inte gör mig sjukare än vad jag redan är. Det är ju en djungel och mycket att läsa o ta reda på. Är så tacksam att någon ( vet inte vad du heter) har gjort det👍🏼👍🏼😃💞
Ska lämna ett bidrag också, för det är det ju värt.
Tack/ Lotta W

Lotta Wirström

Styrkan i vår utveckling

Serfolk

Styrkan i vår utveckling i samhället och i våra egna liv är att det finns personer som vågar se längre än horisonten. Utan människor som dig Carina så kommer vi aldrig framåt och kan få ta del av nyutvecklade produkter med högre standard i det ekologiska sortimentet. Marknaden självsanerar sig inte utan det gör den när personer som dig trycker på. Därför är du i min värld en av dem viktigaste människorna jag känner till och har stor nytta av i min egen verklighet.

Conny Nilsson

Kommentarer inaktiverade.