Annonsera

Annonsera i RekoKollen!

Guiden med fokus på produkter med ett mer äkta innehåll - reko produkter

Annonspriser

RekoKollen med tillhörande app kom till utifrån en önskan om kvalitativa och enkla ingredienser i hudvårdsprodukter.

Min önskan är att vi konsumenter enklare ska kunna hitta produkter fria från förtjockningsmedel, stabiliseringsmedel, emulgeringsmedel, tensider, konserveringsmedel och sötningsmedel.  Läs mer om RekoKollen här.

Varför annonsera i RekoKollen?

Är du återförsäljare eller tillverkare kan du annonsera under fliken Handla här. Då syns du både i själva appen och här på webbsidan. Med en annons i RekoKollen visar du att ditt företag sätter värde på produkter med ett mer äkta innehåll - reko produkter.

Vill du inte betala för en annonsplats så kan du välja att bli en Rekopartner. Ditt företag ligger då i blickfånget för alla konsumenter som använder webbsidan för RekoKollen.

Du som säljer tjänster och använder/säljer produkter som stämmer överens med RekoKollens värderingar är också varmt välkommen att antingen annonsera eller bli en Rekopartner.

Vart går annonsintäkterna?

Annonsintäkterna ger verksamheten en större möjlighet att fortsätta utvecklas i en positiv riktning för oss konsumenter. Det gör att jag kan lägga mer tid på att utveckla appen och till exempel att jag får tid över att granska fler produkter, vilket gör att produktutbudet i appen växer. Det gör också att jag får möjlighet att göra reklam för RekoKollen på olika sätt, vilket gör att fler konsumenter ges möjlighet att använda appen. Dessutom kan annonsintäkterna även bidra till att jag så småningom har möjlighet att lägga upp appen i App Store samt att jag själv slipper betala för uppladdningen på Google Play. Tillsammans ser vi till att fler hittar appen.

Vill du bli en del av vad RekoKollen står för?

Har du samma värderingar som jag? Vill du stötta så att fler konsumenter ges möjlighet att välja Reko produkter. Läs gärna mer under Annonspriser. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig på kontakt@rekokollen.se.

Kommentarer inaktiverade.