Annonsera

Annonsera på RekoKollen!

Sveriges största guide med fokus på ett mer äkta innehåll i hudvårdsprodukter.

Annonspriser

RekoKollen med tillhörande app kom till utifrån en önskan om att få se en större transparens och öppenhet i tillverkningen av hudvårdsprodukter som säljs som ekologiska och naturliga. Min önskan är att vi konsumenter ska kunna köpa hudvårdsprodukter med ett innehåll som bättre stämmer överens med begreppen ekologisk och naturlig. Läs mer om RekoKollen här.

Varför annonsera på RekoKollen?

Är du återförsäljare eller tillverkare kan du stötta utvecklingen av appen RekoKollen genom att
annonsera under fliken Handla här. Då syns du både i själva appen och här på webbsidan.

Vill du inte betala för en annonsplats så kan du välja att bli en Rekopartner. Ditt företag ligger då i blickfånget för alla medvetna konsumenter som använder RekoKollen.

Blir du godkänd som annonsör så är detta en garanti för konsumenten att du säljer produkter med ett mer äkta innehåll - reko produkter. När ditt företag annonserar på RekoKollen visar du således för omvärlden att du och dina medarbetare sätter värde på det som är mer äkta.

Vart går annonsintäkterna?

Annonsintäkterna ger verksamheten en större möjlighet att fortsätta utvecklas i en positiv riktning för oss konsumenter. Det gör att jag kan lägga mer tid på att utveckla appen och till exempel att jag får tid över att granska fler produkter, vilket gör att produktutbudet i appen växer. Det gör också att jag får möjlighet att göra reklam för RekoKollen på olika sätt, vilket gör att fler medvetna konsumenter ges möjlighet att använda appen. Dessutom kan annonsintäkterna även bidra till att jag så småningom har möjlighet att lägga upp appen i App Store samt att jag själv slipper betala för uppladdningen på Google Play. Tillsammans ser vi till att fler hittar appen.

Vill du bli en del av vad RekoKollen står för?

Har du samma värderingar som jag? Vill du stötta så att fler konsumenter ges möjlighet att välja reko produkter. Läs gärna mer under Annonspriser. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig på kontakt@rekokollen.se.

Kommentarer inaktiverade.