Ladda ner appen

Ladda ner appen

En app för dig som ställer höga krav på innehållet i ekologiska och naturliga och hudvårdsprodukter. Appen riktar sig mot dig som vill kunna köpa sådana produkter med ett mer äkta innehåll – reko produkter! Appen är gratis att ladda ner och att använda. Kom ihåg att prenumerera på mitt nyhetsbrev så att du inte missar när nya produkter läggs till.

Ladda ner appen för Android

  1. Gå in på Google Play

Eftersom jag driver RekoKollenprojektet utan att ta ut en krona i lön så finns appen inte tillgänglig i App Store. Det kostar nämligen många sköna tusenlappar att ladda upp den där. Men eftersom jag tyckte att det var viktigt att göra innehållet här tillgängligt i appformat så har jag själv stått för kostnaden och laddat upp på Google Play.

Jag tycker naturligtvis att det är jättetråkigt att jag inte kan lägga upp den i App Store också, men om du uppskattar det arbete jag gör kan du bjuda mig på en kopp kaffe eller bidra med valfri summa via Payson nedan.

Dela
  •  
  •  
  •  
  •  

Kommentarer inaktiverade.