Sagt om RekoKollen

Läs vad andra tycker om RekoKollen

Det är jätteviktigt med input från dig som använder appen eller som besöker webbsidan. Din kommentar är supervärdefull, inte bara för mig som har skapat appen utan även för alla konsumenter som använder den! Skriv gärna en rad eller två om vad du tycker om RekoKollen.

Toppen app för min familj

Ovanligt från mig men här måste jag berömma.

Denna app har underlättat så mycket för mig och min familj eftersom min dotter har problem.

Tack för en underbar app.

Sara J
Sara J

Tack för informationen

Ville bara tacka för all bra information.

Gunnel Westlund
Gunnel Westlund

Styrkan i vår utveckling

Styrkan i vår utveckling i samhället och i våra egna liv är att det finns personer som vågar se längre än horisonten. Utan människor som dig Carina så kommer vi aldrig framåt och kan få ta del av nyutvecklade produkter med högre standard i det ekologiska sortimentet. Marknaden självsanerar sig inte utan det gör den när personer som du trycker på. Därför är du i min värld en av de viktigaste människorna jag känner till och som jag har stor nytta av.

Conny Nilsson

Conny Nilsson

FÖLJ REKOKOLLEN DU OCKSÅ!


RekoKollen - För dig som älskar det som är lite mer äkta

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Registrera dig så att du inte missar några nyheter.

Jag godkänner och jag samtycker till att mina uppgifter lagras tillfälligt, enligt webbsidans integritetspolicy

Kommentarer inaktiverade.