Annonsera i RekoKollen

Annonsera i RekoKollen

Vem kan annonsera i RekoKollen?

Är du återförsäljare av några produkter som är listade i appen? Eller tillverkar du produkter som skulle passa för appen? Då kan du välja att annonsera i RekoKollen.

Du som säljer tjänster och använder/säljer produkter som överensstämmer med RekoKollens värderingar i din verksamhet (ex. hudvårdssalong) är också varmt välkommen att annonsera!

Varför annonsera i RekoKollen?

Med en annons i RekoKollen visar du att ditt företag sätter värde på produkter som har ett mer äkta innehåll - Reko produkter.

Ditt företag ligger då i blickfånget för alla konsumenter som använder både webbsidan och appen.

Din annons syns då under fliken ”Handla här” - under ditt eget varumärke samt under eventuellt andra varumärken som du har i ditt sortiment som också är listade i RekoKollen.

Din annons syns också under rubriken "Handla varumärket här". Här är ett exempel på annonser i kategorin Balm & Cerat. Klicka på något av varumärkena för att se hur det ser ut.

Vart går annonsintäkterna?

Annonsintäkterna ger verksamheten en större möjlighet att fortsätta utvecklas i en positiv riktning för oss konsumenter. Det gör att jag kan lägga mer tid på att utveckla appen och till exempel att jag får tid över att granska fler produkter, vilket gör att produktutbudet i appen växer.

Annonsintäkterna gör också att jag har möjlighet att göra reklam för RekoKollen på olika sätt, vilket gör att fler konsumenter ges möjlighet att använda appen.

Det är tack vare alla fina företag som har valt att annonsera som RekoKollen växer för var dag som går!

Vill du bli en del av RekoKollen?

Har du samma värderingar som jag? Vill du stötta så att fler konsumenter ges möjlighet att välja Reko produkter?

Här hittar du mer information om annonspriser samt Annonsinformation/Avtal. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig på kontakt@rekokollen.se.

RekoKollen - För dig som älskar det som är lite mer äkta

HÅLL DIG UPPDATERAD!

Registrera dig så att du inte missar några nyheter.

Jag godkänner och jag samtycker till att mina uppgifter lagras tillfälligt, enligt webbsidans integritetspolicy

Kommentarer inaktiverade.